WELLSYSTEM SPA

VOOR EEN COMPLETE ONTSPANNINGSERVARING

Terwijl u geniet van uw massage, neemt Wellsystem Spa u mee in een ontspannende wereld van kleuren, licht, aromatische geuren en ontspannende geluiden. Ontdek de wellnessbeleving voor alle zintuigen!

WELLSYSTEM SPA_COMPLETE

Spa_Complete is liefde op het eerste gezicht. De spa past perfect in het design van de Wave_Touch en Medwave_Touch en nodigt u uit tot een ontspannende sessie met zijn sfeervolle verlichting en ruime interieur. Maak van uw Wellsystem massage een ontspannende en feel-good ervaring.

KLEURENLICHTPROGRAMMA’S

OM DE WELLNESSBELEVING

TE VERGROTEN

Kleuren en licht kunnen het welzijn verhogen en hebben tal van positieve effecten op lichaam en geest. De LED-kleuren lichtprogramma’s en de huidverzorgende LED-straling werden samen met een vooraanstaande lichtbioloog ontwikkeld.

 

Relax

Na een stressvolle dag helpt het groene ontspannende licht u om te kalmeren en te relaxen.

Recharge

Nieuwe energie nodig? Het Recharge lichtprogramma met zichtbare oranjerode kleur is ideaal om de batterij op te laden en om nieuwe energie op te doen.

Activate

Het blauw gekleurde licht activeert lichaam en geest.

Rainbow

Tijdens de massage ervaart u alle kleuren van de regenboog na elkaar en kunt u het effect van verschillende kleuren ontdekken.

icon beauty

HUIDVERZORGENDE BEAUTY LIGHT

Het zeer intensieve Beauty Light met zijn bijzondere samenspel van rood licht en bijna-infraroodlicht verhoogt de lichaamseigen productie van collageen en verzorgt de huid. Rimpels worden verminderd, de huid wordt strakker en de algehele huidtextuur kan bij regelmatig gebruik verbeteren. In tegenstelling tot de kleurenlichtprogramma‘s moeten de ogen gesloten blijven bij gebruik van het Beauty Light. Een extra beschermbrilletje is niet nodig, de helderheid van alle kleurenlichtprogramma‘s  kan op elk moment door de gebruiker worden aangepast.

indi

ONTSPANNENDE MUZIEK

Het hoogwaardige geluidssysteem met geïntegreerde SD-kaart en Bluetooth®  Connect vult de massage aan met aangename muziek en meditatieve geluiden. De gebruiker krijgt ook informatie over het gekozen kleurenlichtprogramma. Indien gewenst kan de smartphone van de gebruiker eenvoudig via Bluetooth® worden aangesloten, zodat iedereen kan genieten van zijn eigen favoriete muziek, podcasts of ontspanningsoefeningen. De muziek wordt bediend via het touchdisplay.

nose

AROMATISCHE GEUREN 

Met speciale aromatische geuren wordt de massage een wellnessbeleving die met alle zintuigen kan worden ervaren. De intensiteit van de geur kan individueel worden aangepast. Naast de interne aroma heeft u de mogelijkheid om uw klanten individuele aromasticks aan te bieden. De aromasticks worden gewoon in de daarvoor bestemde houder gestoken om te genieten van uw eigen favoriete geur.

WELLSYSTEM SPA

SWITCH ON, TO SWITCH OFF

 

Wellsystem Relax, Relax_Plus en Relax_Easy kunnen worden uitgebreid met ontspanningsfuncties met behulp van Wellsystem Spa. De ontspanningswereld van water, licht, kleur, geur en geluid levert een zintuiglijke wereld van ontspanning op. Trakteer uw klanten op een kleine time-out uit het dagelijkse leven.