Wellsystem Clinic

Wellsystem Clinic

is een medisch product dat speciaal is ontworpen voor ziekenhuizen, orthopedische praktijken, revalidatiecentra, artsen en fysiotherapeuten. De bijzonder intensieve massagedruk maakt een effectieve behandeling van verschillende aandoeningen mogelijk.

Rug- en gewrichtspijn, spierspanning, spieronevenwichtigheden, stress gerelateerde spierspanning en nekmigraine zijn frequente en vaak chronische symptomen waarbij het therapeutische concept van droogwatermassage kan worden gebruikt voor preventie of therapie. Naast deze indicaties kan Wellsystem Clinic gebruikt worden als voorbereiding op therapeutische maatregelen zoals extensie, manuele therapie of fysiotherapie, maar ook voor de voorbereiding of opvolging van chiropractische manipulatie.

WELLSYSTEM MEDWAVE_TOUCH

DE TOEKOMST VAN THERAPEUTISCHE DROOGWATERMASSAGE

Met Medwave_Touch luidt Wellsystem een nieuw tijdperk in voor therapeutische droogwatermassage. Deze bijzonder effectieve massage kan individueel worden aangepast aan de behandeling van specifieke klachten en biedt aanvullende massagetechnieken zoals pulsmassage. Met de optionele Spa_Complete worden patiënten tijdens de behandeling in een unieke ontspanningswereld van licht en kleur getransporteerd.

EXCLUSIEF BIJ WELLSYSTEM MEDWAVE_TOUCH:

EFFECTIEVE MASSAGE VOOR STERKE SCHOUDERS

 

Afhankelijk van uw klachten kunt u verschillende massagegebieden, zoals het volledige lichaam, de schouders, de rug, de lenden of de benen, individueel selecteren en op een zeer specifieke manier behandelen.

De schouderspier (musculus trapezius) is een belangrijke voorspeller van mentale stress en veroorzaakt bij verharding door een gespannen houding pijn en spanning in het hele lichaam. Het speciaal gevormde ligvlak, die de schouder- en nekzone ergonomisch omsluit, zorgt ervoor dat de massagestraal om de hele schouderspieren heen kan bewegen. Dit zorgt voor een uitgebreide massage van de musculus trapezius. Voor een zeer effectieve schoudermassage die geen enkele andere therapeutische stimulator biedt.

DE POSITIEVE EFFECTEN VAN DE MEDISCH TOEGEPASTE DROOGWATERMASSAGE:

 

  • Pijnbestrijding
  • Spierontspanning
  • Eliminatie van spieronevenwichtigheden
  • Optimalisatie van de spierspanning
  • Toename van de bloedsomloop en het metabolisme
  • Losmaken van het onderhuidse celweefsel
  • Positieve invloed op het autonome zenuwstelsel met gunstige effecten op de inwendige organen

TOUCH DISPLAY

NAUWKEURIGE INSTELLINGEN VAN DE MASSAGETHERAPIE

Via de grote draaibare touch-display kunt u eenvoudig en intuïtief de te behandelen lichaamsgebieden, de druksterkte, de snelheid van de massage en de massagetechniek instellen. Op deze manier kunnen individuele symptomen van de patiënt individueel en nauwkeurig worden behandeld. Naast uw individuele behandelingen zijn er verschillende therapieprogramma’s die door artsen zijn ontwikkeld.

NFC CONNECT

EENVOUDIG OPSLAAN VAN PROGRAMMA’S

Met de NFC-interface kunt u het individuele patiëntenprogramma, inclusief lichaamsafmetingen en kredietsaldo, opslaan op aanpasbare NFC-kaarten. Eenvoudig, beveiligd en contactloos.

WELLSYSTEM MEDICAL

DE KLASSIEKE MEDISCHE HYDROJET

 

Wellsystem Medical wordt gevuld met ca. 300 liter water, dat kan worden verwarmd tot een aangename 25 tot 40 °C. De massagestralen bubbelen tegen de onderkant van het natuurrubberen ligvlak met een constant instelbare druk in gelijkmatige bewegingen. De druksterkte, de massagezones, de massagesoorten en de masssagetijden kunnen voor elke toepassing individueel worden geregeld. Het systeem wordt bediend via een softtouch-bedieningspaneel. Met Wellsystem Spa wordt de massage uitgebreid met extra ontspanningsfuncties.

WELLSYSTEM MEDICAL_PLUS
INDIVIDUELE BEHANDELINGEN

De Wellsystem Medical_Plus onderscheidt zich van Wellsystem Medical doordat het de mogelijkheid biedt om de lichaamslengte en de massagesnelheid van de patiënt aan te passen. Tevens biedt de Medical_Plus een uitgebreid scala aan massagetypes en -programma’s. Uiteraard kan de massage worden uitgebreid met Wellsystem Spa om een complete ontspanningsbelevenis te creëren.