Wellsystem maakt deel uit van de

JK-groep, uw partner voor succes

 

Met de marktleider Wellsystem profiteert u van meer dan 25 jaar ervaring, kwaliteit “Made in Germany”, innovatieve technologieën en een service waarop u kunt vertrouwen.

 

Met de uitvinding van de Hydrojet als eerste droogwater massageapparaat creëerde Wellsystem een compleet nieuwe productgroep, die vandaag de dag onmisbaar is in de gezondheids- en wellness-industrie.

 

Kwaliteit „Made in Germany“, regelmatige innovaties, professionele marketing en een uitgebreid servicenetwerk hebben van Wellsystem de marktleider gemaakt. De hoge mate van klanttevredenheid is al meerdere malen bekroond door de gerenommeerde „Top Service Deutschland“ competitie.

 

Als onderdeel van de JK Group, die exporteert naar meer dan 50 landen, heeft Wellsystem toegang tot uitgebreide knowhow met een eigen ontwikkelingscentrum.

 

Tevens zijn we trotse partner van KNVB

Tip: Als exploitant van een Wellsystem Hydrojet kunt u de marketingdownloadpagina’s gebruiken voor eenvoudige en professionele reclame. Wilt u een wachtwoord ontvangen? Contacteer uw Wellsystem vertegenwoordiger.