Wellsystem Lounge

Wellsystem Lounge profiteert van bijna 25 jaar ervaring en is een complete wellnesstoepassing die overal kan worden gebruikt waar mensen rust en ontspanning zoeken. Typische toepassingsgebieden zijn fitnessclubs, sportclubs, hotels, wellnessfaciliteiten, zwembaden, spa’s, zonnestudio’s en schoonheidssalons. De bevordering van de gezondheid op de werkplek in bedrijven heeft echter ook baat bij wellnesstoepassingen. Wellsystem wordt ook steeds vaker particulier gebruikt.

WELLSYSTEM WAVE_TOUCH

DE TOEKOMST VAN DROOGWATER MASSAGE

Met de Wave_Touch luidt Wellsystem een nieuw tijdperk van ontspanning in. De bijzonder effectieve massage kan individueel worden aangepast en biedt de perfecte massage-ervaring voor elke gebruiker. Laat Wave_Touch en Spa_Complete u meenemen naar een unieke ontspanningswereld van licht en kleur.

EXCLUSIEF BIJ WELLSYSTEM WAVE_TOUCH:

EFFECTIEVE MASSAGE VOOR STERKE SCHOUDERS

De schouderspier (Musculus Trapezius) is een essentiële voorspeller van mentale stress en veroorzaakt bij verharding door een gespannen houding pijn en spanning in het hele lichaam. Het speciaal gevormde ligvlak van de Wellsystem Wave_Touch, die de schouder- en nekzone ergonomisch omsluit, zorgt ervoor dat de massagestraal om de hele schouderspieren heen kan bewegen. Dit zorgt voor een uitgebreide massage van de musculus trapezius. Innovatieve jets zorgen voor een bijzonder intensief massagegevoel. Voor een zeer effectieve schoudermassage

DE ONVERGELIJKBARE MASSAGETECHNOLOGIE

VAN DE WAVE_TOUCH:

  • Ergonomische golfvorm van het ligvlak in het schoudergebied
  • Wereldwijd unieke schouder- en nekmassage
  • Geoptimaliseerde jets intensiveren de massage
  • Individuele massageprogramma’s voor elke toepassing
  • Massage aangepast aan lichaamsgrootte en schouderbreedte

MASSAGEPROGRAMMA’S

VOOR ELKE TOEPASSING

The Wellsystem Wave_Touch biedt massageprogramma’s die samen met experts zijn ontwikkeld en individueel kunnen worden aangepast.

Healthy back

Verlicht spanningen en versterkt de rug

Strong shoulders

Ideaal voor gespannen schouders of nek

Pure Relaxation

De feel-good massage voor het hele lichaam

Fit Legs

Maakt vermoeide en zware benen weer fit

Energy Boost

Full body massage voor nieuwe energie

THE TOUCHDISPLAY

INTUÏTIEVE BEDIENING MET ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

De easy-to-use bediening in het grote, draaibare touch-display biedt ongekende mogelijkheden. In stand-by modus legt een bedieningsvideo de belangrijkste functies uit. U kunt de instellingen van tevoren aanpassen om te genieten van totale ontspanning tijdens de massagesessie. Alle instellingen kunnen ook op elk moment tijdens de massage worden aangepast, eenvoudig en intuïtief.

  • Intuïtieve en eenvoudige gebruikersbegeleiding
  • Uitgebreide en individuele instellingen
  • Een instructievideo legt de belangrijkste functies uit
  • Alle instellingen kunnen vooraf worden geselecteerd
  • Perfecte ergonomie: aanraakscherm kan worden gedraaid en gekanteld

KWALITEIT DIE JE ZIET EN VOELT

De hoge kwaliteit van de hydrojets van Wellsystem is in elk detail te zien. De metallic antraciete afwerking heeft een luxueuze uitstraling en is extreem resistent, zelfs bij dagelijks gebruik. Het zachte ligvlak in een hoogwaardige lederlook voelt uitnodigend en hygiënisch aan. Zijdelingse verstevigingen maken het in- en uitstappen gemakkelijker.

NFC CONNECT

Vandaag de dag is NFC de standaard voor contactloze betaling. Met de NFC Connect-interface worden credits en massageprogramma’s eenvoudig, veilig en contactloos op individuele NFC-kaarten overgezet.

WELLSYSTEM RELAX

DE KLASSIEKER ONDER DE HYDROJETS

De originele Hydrojet technologie van Wellsystem Relax zette in 2011 de standaard voor moderne droogwater massagesystemen. Net als het topmodel Wave_Touch, kunt u met Wellsystem Relax verschillende massagegebieden selecteren, zoals full body, rug-, schouder-, lenden-, been-, sectiemassage en puntmassage.  De Wellsystem Relax is eenvoudig te bedienen via een softtouch-toetsenbord met 7-segments display. Met Wellsystem Spa kan de toepassing worden uitgebreid tot een wellnessbeleving voor alle zintuigen.

WELLSYSTEM RELAX_PLUS

INDIVIDUELE MASSAGETECHNIEKEN

Relax_Plus is de verdere ontwikkeling van de succesvolle Wellsystem Relax en biedt tal van nieuwe functies. Naast de parallelle massage biedt de Relax_Plus extra massagetechnieken zoals spiegelbeeld massage, cirkelmassage en parallelle slagmassage en drie vooraf geïnstalleerde massageprogramma’s. Bovendien kan met de Relax_Plus de massagesnelheid en de lichaamslengte individueel worden aangepast. Wellsystem Spa transformeert de droogwater massage in een wereld van welzijn bestaande uit water, licht, kleur, geur en geluid.

WELLSYSTEM RELAX_EASY
EXCELLENTE WERKING, FUNCTIE EN VORM

Wellsystem Relax_Easy is het moderne instapmodel van Wellsystem. De reductie van de functies tot de essentie maakt een ongeëvenaarde lage prijs en eenvoudige bediening mogelijk zonder enig compromis aan de kwaliteit. In het elegante wit past de Relax_Easy perfect in elke omgeving.