Corporate Wellness

Hoe komt het dat ‘Corporate Wellness‘ steeds populairder wordt op de werkvloer? Het doel is om buiten werkuren meer ontspanning te ervaren en extra tijd over te hebben. Voor veel werknemers is dit een uitkomst. Welke initiatieven zijn er al?

 

Stel: Een kantoordag en je schone kleren van de stomerij liggen klaar. In de middag ga je een uurtje boksen en aan het einde van de dag ervaar je een heerlijke hydromassage. Het gevolg van een kantoordag als deze is dat de motivatie en welzijn op de werkvloer wordt bevorderd. In Amerika wordt dit ook wel ‘Corporate Wellness’ genoemd. Leuke nieuwe business concepten kunnen hierdoor het werkende leven van jou als werknemer nog aangenamer maken.

 

Druk, druk, druk… We zijn allemaal bereikbaar en flexibel. Hierdoor draait het allemaal om tijd en beschikbaarheid. Maar iedereen heeft ook behoefte aan een beetje ontspanning, zodat ze daarna weer opgeladen verder kunnen. Veel medewerkers moeten door het huidige tijdperk van korte en snelle communicatie veel ballen in de lucht houden. Vaak gaat dit ten koste van de productiviteit. Werkgevers zijn zich er meer en meer van bewust dat het loont om goed te zorgen voor hun medewerkers. Het faciliteren van oplossingen om medewerkers aan hun gezondheid en geluk te laten werken zal altijd voor meer gemotiveerde medewerkers zorgen (helemaal onder de millennials).

‘Being busy and being productive are two different things’

 

Corporate Wellness Nederlandse initiatieven zoals Wellsystem Corporate springen eruit in deze markt. Het idee achter Wellsystem Corporate is simpel: werknemers helpen om zich te kunnen richten op hun productiviteit in combinatie met een ontspannen hydromassage. Omkleden is niet nodig, het is volledig hygiënisch, kan elk moment worden ingezet en is eenvoudig te bedienen.

 

Krijg je al zin in een massage? Wil je meer weten over wellness op de werkvloer? Neem contact op via info@wellsystem.nl